Spring naar de inhoud

Veiligheidskleding

Reiniging

Wij reinigen uw kledij steeds volgens een nauwkeurig omschreven procedure dat ook afgestemd kan worden op brandremmende kledij. We zorgen ook voor speciale nabehandeling (chemisch afstotend, fluo-carbon).

Herstellen

Bij de vaststelling van eventuele beschadigingen aan uw kledingstukken zorgen wij ervoor dat onze ervaren naaisters onmiddellijk de nodige herstellingen kunnen uitvoeren.

Traceerbaarheid

Wanneer uw wasgoed bij ons binnenkomt zorgen wij er steeds voor dat uw kledij gemerkt wordt met een unieke key of barcode. Dit zorgt ervoor dat uw kledij ten allen tijde herkenbaar en traceerbaar blijft.

Uw voordelen

U betaalt enkel datgene dat effectief gereinigd moet worden. Ons facturatiesysteem is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en transparant. We voeren ook extra controle op fluo kleuren en reflecterende banden.

Verkoop

Onze all-in service houdt in dat wij ons naast het onderhoud en reiniging van veiligheidskledij ook richten op de verkoop van speciaal op uw activiteiten afgestemde veiligheidskledij alsook verkoop van verdeelkasten en vuilkasten.

Omruilen

Ons all-in service pakket geeft u de mogelijkheid afgekeurde of beschadigde kledingstukken steeds om te ruilen tegen nieuwe.

wasserij-st-lucie waterdicht controle